mr&mrsdu1

Thursday, April 30, 2009

++29 April 2009++

sebelum in nak mula cerita pasal 29 April 2009..
in nak ucapkan takziah kepada momon, sazo, in and momok..
(mesti suspend kan???)
gambar2 yang kami snap2 semalam..semua nye tinggal kenangan sahaja..
apabila memory card camera digital tu corrupted..
:head_01::n3s_57:
nasib baik ada la sikit gambar dari hp momok and hp in..
tapi sikit jek...
shian momon..tak ada langsung gambar dia..:soldier_03:

ok..back to the story...
semalam sejarah telah tercipta..
in bangun pukul 9 pagi..:head_09:sebelum momon dan sazo bangun..
kul9.30 kami dah kuar...
hantar yani pegi buat treatment dia kat JJ..
kemudian kul 11 in, sazo & daus telah ke Renaissance Hotel..
tengok dewan untuk dinner nanti..
tengok apa2
hiasan yang boleh di letak nanti..



destinasi seterusnya...:soldier_60:
pukul 12 daus drop in dengan sazo kat JJ....
tunggu si datin momon tu la..ingat dia abis treatment kul 1..
tengah tengok2 kasut kat dalam tu..sekali ternampak makcik tua kerepot tu macam kenal..
rupa nya si momon..
:head_22:dah abis treatment rupanye minah ni..
in beli earing..yani pilih kan..
so cute..
pas tu usha earing untuk dinner..dah dapat dah..
tapi tak beli pon..tunggu my mummy la kan...
:head_05:

kemudian usha2 kasut..
in tak suka nak pakai heel..
sebab rasa janggal bila pakai heel and jalan dengan budak2 ni..
so, nak pilih pon agak susah la..
nasib baik ada momon..
dia yang tolong in pilih heel untuk dinner nanti..
(dalam hati nak beli wedges sebenar nya!!! tapi tidak!!!!!)
ni la kasut pilihan momon untuk in..
in pun suka bila pakai..hahaha

waaa..terbang duit kuh..nasib baik ada voucher tuh..
dapat la in beli heels ni..kalau tak..kena tunggu mak jugak la nampak nya..
(sebenarnya in ada niat nak mintak mak beli wedges lak esok)
heel tuh tak beli kat JJ pon..haha
beli kat Dataran Pahlawan..hee

kami ke Dataran Pahlawan untuk tengok movie & testing make up..
(sedih nye..banyak giler gambar time ni...waaaaaaaa:head_02:)
lepas beli tiket wayang..
pergi jumpa kak nana(tukang make up tu)
ni la hasilnya..

(klik untuk lihat dengan lebih jelas)

ni la yang ada...
sebenarnya banyak lagi gambar..(owh sedih lagi)
lawa kan background in tu..
(Ya Allah, sazo....)
kak emma..cam mane?? ok x?

bayang kan la..
g tengok movie, jalan2 kat dataran tu dengan muka macam kuali melekat kat muka tu..
sungguh memalukan...:head_11:

masa on the way balik..
momok tertido dalam bas..
tiba2 budak sebelah dia tu bukak lagu Jai Ho
momok terus tersenyum2 tapi mata tertutup..
kaki dah goyang2..
bengong betul si momok ni...:head_05:

kul 9.30 baru kami sampai umah..
12 jam berada di luar..:head_12:

penat giler..
in yang baru beli nail buffer..dah giler dengan nail buffer dia..
tertido pon dengan nail buffer tuh sekali...
si momon lak membebel je keje dia..

tuh je la aktiviti kami semalam...
sedih lagi sebab gambar2 tak dapat diselamatkan...:head_01:

11 comments:

+dat!n iLLiani ariFFin+ said...

a'a sejak dtg b'bln2 ni..asik membebel je kje i kn..nak wat cene...xleh nk kontrol...automatik..

mrsDu1(^-^) said...

hahaha..
momon ad hobi bru..
membebel..

Akmar Anuar said...

gambar ketiga tuh, sazo da merosakkan gambar....(istighfar banyak2 in)

Mish Hawtchocolate said...

huhu...
ciann yerr...gmbr ilang yeee..

lalala...

npe klik pn xjelas..
kcik la gmbr...............
wt besor2 lg....
bru besh
=p

Akmar Anuar said...

asso, ado la sobab laen tu napo in takmo wat gamba jadi clear and bigger....

muahahahahhahaha =p

Mish Hawtchocolate said...

hahhahah..
agak2 kn sb ape tuh cik kama..?

lallal =|

Akmar Anuar said...

asso...nak tau x sbb ape????
sebab
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
sebab *tuuuuuuutttt*.........muahahahahaha

mrsDu1(^-^) said...

woi...ap kes ni..i'm lost..
lame dh xbukak blog ni..
(ceh bru sehari jek..)

Akmar Anuar said...

kes: nape in xwat gamba beso2

ok dah, sudah paham kan tuan tanah???

mrsDu1(^-^) said...

bese wat gmbr cm tu jek..xde pon nk besar2 kan..standard size..
dah terjawab kan??

Akmar Anuar said...

tak puas ati langsung dengan jawapan tuh...