mr&mrsdu1

Monday, April 27, 2009

++kelawar++


(sebenarnya nak letak gambar kelawar..tapi disebabkan ada dikalangan pembaca tu seorang ibu mengandung..jadi in tak jadik letak..lagipun..gambar2 kelawar yg in jumpa semua menakutkan..)

kenapa kelawar?????
bangun2 tido ari ni...on pc..check email, blog...on YM..
momok terus message in kat YM.."kelawar..kelawar..kelawar..":head_22:
sebab apa momok cakap macam tu??
sebab hari2 in bangun kul 4 petang...hahaha
in dah jadik kelawar..
berjaga sampai kul 4 5 pagi...bangun tido kul 4 petang..

hmmm apa nak jadik dengan in ni...:head_20:
in pon tak tahu la kenapa...
:head_04:in susah nak tido sekarang ni...
kalau momot ke momon semua dah nak tido..
in cepat2 nak tido gak..
tapi masuk bilik bukan nya tido..in sambung tengok movie dalam bilik...
ada sekali tu kul 7 baru in tido...

semalam, momok dah tido dulu..pas tu momot pun masuk tido..
tinggal in sorang2 kul 4.30 kat luar sorang2 tengah tengok charmed..
cepat2 off pc masuk bilik..(TAKOT!!!!!!!!):soldier_06:
masuk bilik..golek2 sampai kul 6 tak tido gak...
in fobia sebenarnya..dah dekat sebulan in asyik mimpi jek..
mimpi yang bukan2...(name pon mimpi!!) hari2..
tak ada 1 hari pon yang in tak mimpi..
hmmm..bila bangun, mesti in ingat apa yang in mimpi tu...
kadang2 jadik takut..
kadang2 boleh buat bodoh lagi...:soldier_51:
dah dua hari ni..in mimpi 'orang tu' pulak..
ah!! malas nak cite...:soldier_47:
tapi..in memang ada masalah nak tido sekarang ni...
kenapa ek in asyik mimpi je sekarang ni?????

(next topik plezzz!!!:soldier_10:)
hari ni hampir 1 hari hp in tak bersuara..(haha..hp bersuara..berbunyi la ngok!!)
tiba2 lepas maghrib tadi lagu HERO keluar dari hp in..
siapa lagi kalau bukan hero hindustan ku @ my daddy..:head_05:
message ayah berbunyi(poyo giler): "esok pas meeting baru ayah masukkan duit belanja adik ya"
sungguh pelik..selalunya mesti anak dia yang tak tahu malu ni yang hantar message dulu baru dia masukkan duit..hahahahah(in anak yang jahat:soldier_31:)
alhamdulillah..dapat rezeki..duit minggu lepas ada lagi...tapi tak keluar lagi..
(in dah pandai jimat????? :head_15:haha..hari tu kena basuh dengan kak ema:n3s_69:)
cukup la sampai hari rabu nanti nak pergi berpoya-poya....
(poya-poya?? exam la oi!!!!)
planning2 nak pergi membeli dan membelah dengan momon n momok...
(cehh patot la berjimat sangat!!)

esok lusa nak pegi dating dengan Daus pulak:head_21:(alamak datin..jangan marah ye:head_08:)
kami tak pergi berdua k momon..:head_05:hahahahahaha
nak pegi tengok tempat dinner...
selaku AJK dinner..kami nak pegi check it out tempat tu..
nak tengok keadaan tempat tu..
sayang nya momon tak dapat ikut..kerana masih lagi berada di KL..
"cepat la balik momon..aku rindu ko..rindu nak manja2 dengan ko:n3sl0_01:"(OMG!!!:n3sl0_25:)

hmmmm..tiba2 in rasa tak percaya kat someone ni..
betul ke dia tak tipu in??
betul ke dia ikhlas kawan dengan in??
atau dia ada niat disebalik nya??
in tak tahu la...tapi in tak percaya kat siapa2 pon..
apa2 boleh jadik sekarang ni..
manusia sekarang ni sanggup buat apa je untuk dapatkan apa dia nak..
(alamak macam cerita Matahari pulak)
in ikhlas kawan dengan dia..tanpa niat dengki or pape pon..
in kawan dengan dia sebab in rasa dia boleh jujur dengan in..
in dapat rasakan dia baik...
adakah disebalik nya berlaku?? ntah la..
dia pernah ada dalam mimpi2 in selama ni...

"ya Allah..jika benar dia tipu aku..kau tunjukkan lah ya Allah..
kau jauhkan la aku dari orang yang berniat buruk..."
amin

kalau la orang tu terbaca blog in ni..
(dia tahu ke dia orang nya??)
in mintak maaf banyak2..
mungkin perasaan ragu2 ni terlalu tinggi...
haraf difahami..dengan apa yang berlaku dalam diri in..
in susah nak percaya orang..and if betul la kamu ada sembunyikan sesuatu dari in..
tolong la..in mintak tolong sangat2..jangan tipu in..
boleh tak in nak ada la jugak kawan dengan orang yang jujur...
it's better tell the truth daripada kita menipu...

(in terlalu banyak berfikir..sampai tah pape dia fikir)

p/s: ampun dipinta kepada semua pembaca jika bosan membaca..anda boleh close je blog in..tunggu sampai ada entry yang menarik ye...thanks...

13 comments:

+dat!n iLLiani ariFFin+ said...

xgi berdue pon tetap leh bermesra kn??? ni mesti tgh tdo lg.............bangun la gemok!!!!! patutla gemok!!!

mrsDu1(^-^) said...

dah bgn dah!!!!wekkkkkk..
xgemok pon..jeles la 2...

dah kami mmg mesra diman2 jek...
owh syg ku
(sambil membayangkan kami menaiki marty nak pergi check dewan dinner 2..owh romantiknye...macam cte zorro..)
hahahaha

Akmar Anuar said...

uwekkk!!!
muntah bce komen korang ni =p

cik kelawar opps cik in,
cube la wat exercise main badminton pada pukul 10 malam supaya cepat penat maka akan cepat ngantuk and maybe dapat tdo pada pukul 12...
fuiyooo!!! main badminton 2 jam tuh!!! wa caya sama lu!!!

mrsDu1(^-^) said...

hahah..nak main badminton ngn sape???
momon??(bley ke momon main badminton)
momon xde sini la...

Akmar Anuar said...

main la dengan dinding..[bajet mcm nak main pingpong or squash lak kan???wakakaka =p ]

mane momon???
sibuk2 d0k cari baju dinner ke pe??
or sibuk2 d0k cari aksesori tambahan seperti gelang2 spt datin2 tu sume sbb x cukup 20 gelang lagi???
atau ko over nak pakai rantai lak ke, momon oi???
takyah la weh...name ko pon da cukup gleMM jadi datin, toksay pakai tu sume..

hehehe...yanie...jgn mara...nnt aku lari marathon 100 kali kt pdg utem tu...muahahaaha =p

yanie!!!!!!!!!
balik cepat!!!

Mish Hawtchocolate said...

kelawar kelawar kelawar~

Akmar Anuar said...

in kelawar yang penakut nk stay up sengsorang...hehehe =p

+dat!n iLLiani ariFFin+ said...

btul2...mmg penakut!!

mrsDu1(^-^) said...

owh cm ni la kwn..ble ad kwn penakut kutuk2...
ble ad kwn bontot besar lambung2...
hahahaha

Akmar Anuar said...

wahahahaha..
in larat ke nak lambung2 yanie????????????????????????????????????????????????????

tertanye-tanye ai...
os kof la akmar anuar xmampu nak lambung2 yanie...even angkat satu kaki die pon xlarat...wakaakakaka =p

yanie!!!
peace no war!!

mrsDu1(^-^) said...

tak mampu nak lambung yani..hahaha
soh die lambung sendiri la..hahaha

+dat!n iLLiani ariFFin+ said...

kama takut siot....trus peace no war!!!!! ahahhahahahaa..

sape kat in xlarat...

mrsDu1(^-^) said...

woi yani..mmg xlarat ok..kaki ko je dh ley pengsan klu angkat...
hahaha