mr&mrsdu1

Tuesday, April 28, 2009

++si kepoh++


(my new bf..haha)
in dah single ke?? haha...:head_20:in sendiri masih tertanya2..bf kuh dah hilang..mungkin kena culik dengan pontianak or mungkin kena makan dengan harimau bintang.....
(i suka pakai baju biru..orang panggil i leopard..kat kedah orang panggil i rimau:head_22:)

berbalik kepada title entry kali ni..
siapa pulak 'si kepoh' ni..:n3s_69:
hahaha..siapa lagi tuan punya blog ni la...
dah dua hari asyik mengSkodeng cerita2 artis kat mane2 blog..
haha..banyak la info in dapat..
(ada tu dah bertahun dah orang tahu, in baru nak tahu...hahaha)

in bukan nak cerita pasal artis kali ni..:soldier_10:
lantak dorang la nak buat apa pon..
dosa tanggung sendiri..
bak kata momon tadi..kubur lain2..
(in dengan momon dah plan nak share kubur..hahaha:n3s_83:)

in nak cerita pasal orang yang kepoh..tapi tak nak mengaku kepoh..:head_12:
hahaha..
tapi pandai cakap orang kepoh.. kesian kan orang macam tu..
hipokrit:n3s_79:
bila kita nak tahu sikit...contoh ayat orang kepoh:"hah kenapa? siapa?"
nanti dia kat belakang cakap la "kepoh betul"
tapi tak sampai 15 saat..
dia pon kuarkan ayat macam ni:" eh, yeke??"
bukan ke dia pon kepoh gak..hahahahaha
kesian kan..cakap orang..tapi dia pon same..:soldier_52:
hahah..kadang2 tu tak tunjuk pon kekepohan dia..
dalam diam2 pasang telinga...:soldier_02:
pelbagai gaya sanggup dilakukan..janji dapat dengar berita jam 6 tuh..
hahah..malu ke??:head_08:

so tak perlu la cakap orang kepoh sedangkan diri sendiri pon kepoh..hahaha
ada tu dia lagi lebih kepoh dari orang yang dia kata tu sebenarnya...:head_22:
hahaha..kelakar la dorang ni..
shian.....

lastly......
oppsss, terlepas cakap la pulak!!!!:soldier_50:

p/s: kita tak perlu la cakap orang..kalau kita pon sama jek..momon,momot,in suke cakap macam ni..."aik, cakap sal diri sendiri ke??"

7 comments:

senyuman indah itu milikku said...

cerita masih spt kanak2 riang.. hehe.. ^_* [my blog]

+dat!n iLLiani ariFFin+ said...

ayat aku tuh!!!!!

+dat!n iLLiani ariFFin+ said...

hehe gemok!!! bgun laaaaaaaaaaaa.............

diLL said...

dier3..bf baru ke tuew..??ahahaha

mrsDu1(^-^) said...

senyuman indah itu milikku:
sbb sy mmg budak2 lg...blom TUA lg..
hahaha...

datin:
mane2?? bile2?? hahahah

dill:
haha..ye la yunk..bf bru la 2..
hahahahaha..hensem kan??

Akmar Anuar said...

adakah cik camp orang yg kepoh2 itu???
oooooohhhhh tidaaaaaaaaakkk!!!

=s

in dengan yanie nak share kubur?
korang kene mati sesama la camtuh..
kenduri arwah pon kene wat sama2 gak la kan???...
mesti meriah waktu tu kan???

hurm..........................

mrsDu1(^-^) said...

cik camp!!!!!!!!!!!
how could u!!!!!!