mr&mrsdu1

Friday, April 17, 2009

++koyak kan kertas kotor++


my first paper "computer game development" had finished this evening..
well..alhamdulillah..
apa yang in study kebanyakkan nya keluar..
ada la 1 2 soalan yang meng confuse kan otak in yg senang confuse ni..:n3s_39:
soalan2 past year banyak membantu..
dan sesi teka teki bersama illiani amat menolong in untuk menghafal..:soldier_49:
tengah2 jawab tu..in teringat kate2 seseorang ni..
"menghafal tak gune, kalau kite ingat dan faham, ilmu tu boleh bawak kemana2.."
and sekarang in percaya semua tu..
bila kita ingat dan faham apa yang kite baca..:soldier_61:
senang je kita nak jawab soalan2..and kita akan ingat semua tu sampai bile2..
(in membebel!!!!!!!!!!!!!:n3sl0_18:)

tomorrow(saturday) i'm going home. insyaAllah..
i'll keep my promise to illiani...
suprise!!! wait until another entry ok..:head_08:
hee..
:head_21:i miss someone actually..
dia tahu tak in rindu die ek..:n3s_102:
hehe..biarla rahsia...

p/s: to kak ema..sis...rancangan in tu keep it confidential ye..to suprise utk sume org...xramai yg tahu..

7 comments:

Fazzy said...

sweet + cantik pic tu :)
keep it up :D

Akmar Anuar said...

paper game tadi ok eh?
bagus2....syaba beta!! :)
all the best utk next paper!! ;)

p/s: ada org ckp, kalo rindu kat sum1 kene bgtau 'sum1' tu, baru rase rindu terubat sket....ok peace no war!!! =p

mrsDu1(^-^) said...

fazzy: gee thanks ya.. huhu

cik camp: hehe..ok la paper td..
thanks ye cik camp.. cik camp pon study leklok k..

p/s:hee.kne bgtahu ek..klu xdpt ckp ngn die cm ne??msg pon bley ke?? haha..(bodo gile cm xtahu nk wat ap)

Akmar Anuar said...

kalo xleh ckp dgn dia:

1. leh sms dia
2. leh ym dia
3. leh emel kat dia
4. pos surat kat die
5. cari dia dan cakap "I MISS YOU SO MUCH"!!!!

sekian~

=p

mrsDu1(^-^) said...

thanks cik camp..i'll do it now.. before i sleep..
hehe..
klu x xley tido..termimpi2..haha

Akmar Anuar said...

in dah angau ghupenyerr...isk..isk..

illiani said...

sy tau rahsia tuh!!! sms kt sy!!

type ON RAHSIA anta kt lobang jamban...