mr&mrsdu1

Thursday, April 23, 2009

++pillow talk++

malam tadi kami masuk tido lewat...
kul 4 nak dekat kul 5 baru masuk tido..:head_18:
on the way nak tido tu............................


yani: in..kalau there is no tomorrow?

in: (sambil menaip message) alhamdulillah(jawapan hati luka)

yani: apa yang last ko buat?

in: hantar message kat orang giler ni hah....hmmm cium ko...kat mulut..(gay giler jawapan)
hahahaha:n3s_87:

in: ok yani..jawab ni.. ayam _________
a. mengembek...
b.mengiau

yani: cikgu bodo!!

in: heh!!! c.mengaum
d.mengemooo

yani: ape benda mengemoooo??

in: lembu mengemooo la..eh, suke hati aku la:head_22:..soalan ak..
jawapan dia apa?

yani: mengemooooooooo!!!

in: salah!!!!!!!!!!!

yani: jawapan ko semua salah cikgu!!

in: (tak gune nye anak murid..aku tak ley ajar BM la...) ok2..soalan scientific lak..

yani: scientific???

in: ye..apa yang kita perlu buat bila komputer kita dijangkiti virus?

yani: scientific???

in: haa..suke aku la... :head_22:a. kita gune komputer kawan kita.. b. kita amik komputer kawan kita. c.
(tak sempat nak bagtahu pilihan jawapan untuk c..dia boleh pulak jawab kol!!!!!:head_10:)

in: woi!!!! tengah main teki-teki ni!!!!!! kacau la!!!!!:n3s_10:

yani: (sambil cakap dengan panda) bongok giler teki-teki..orang teka teki...

kerana terlalu kecewa...teki-teki...tak dapat dijalankan dengan sempurna.. in pon hanyut dibawah khayalan bersama Awal Ashaari..(hahahaha..bodoh giler ko in:soldier_50:)


p/s:entry ni di post ketika in bosan...entry ini jugak ingin memaparkan sifat momon yang suke layan je kebengongan in bila2 masa saja...

10 comments:

Akmar Anuar said...

jawapan (c) utk soalan scientific tu pe???
soalan tak lengkap nih!
salahkan yanie!!!!!!

+dat!n iLLiani ariFFin+ said...

ahahahahahahhaa.....malu la aku!!!

mrsDu1(^-^) said...

cik camp..
c. kita jual je komputer kite..beli baru
d.campak cpu kat kepala yani,supaya virus 2 ilang..
heheh

illiani:
ko ni semua nak malu..
malu ngn lelaki la..
ni nak malu ap lak ni..
yani..jgn hipokrit..opsssterlepas ckp lak..hahaha

Akmar Anuar said...

yanie ni mmg kat blog pura2 jadi datin tapi kat dunia sebenar dia cumalah yanie yang aku kenal...
wakakakaka....

saye sendiri tak paham ayat sendiri...

Akmar Anuar said...

lupe nak jawab!!!
soalan scientific tuh...
saye pilih (e) = both C and D...

wah!!!!
suke suki je nak wat jawapan sendiri2 kan????

=p

mrsDu1(^-^) said...

hahaha....slh!!!!!!..cbe lg..

klu in..in pilih D..hahaha

dnasura said...

hahaha leh tergelak bace pos ni, cam terimagin je.hahaha

mrsDu1(^-^) said...

illiani pandai menghiburkan orang....
owh illiani anda amat berbakat...

raja lawak 4 jangan lupa masuk ye..
hahahahah

+dat!n iLLiani ariFFin+ said...

pale hot ko!!!!

mrsDu1(^-^) said...

hahaha....i'm hot..=D

ex edward cullen konon..tgk bontot ckit!! huh!! xde ciri2 pon..hahahahaha