mr&mrsdu1

Tuesday, April 21, 2009

++goreng ikan hangus++

entry kali ni bukan pasal memasak lagi ye:head_22:



tadi in ada exam for my second paper..
"Information Technology Security"
in tak study seriously..
kepala serabut giler..
hormone dalam badan kelam kabut..
(dah tiba masa sebagai seorang perempuan yang sejati..hehehe)
perasaan dalam hati bercelaru..
(in hampir giler:head_03:)
siapa yang bertanggung jawab menjadikan jiwa kacau itu??
dia sahaja yang tahu apa dia dah buat..
thanks..:soldier_41:

back to the title & my exam..
oleh sebab membuka note dan menghafal pada saat akhir..
(thanks to datin, momot, yuyut..)
in hanya mampu mengGORENG IKAN SAMPAI HANGUS
time menjawab tadi...:n3s_67:
hehehe..

in, momot and datin semalam menghafal dengan gaya bebas..
momot berdiri diatas kerusi sambil menghafal "Security Provided in Email":n3s_62:
(macam nyanyi lagu NegaraKu)
:n3s_68:datin sambil berlari2 menghafal "Security Services"
in sambil merangkak menghafal "Malaysia Cyberlaw Act":n3s_73:
namun..kerana mereka in mampu menggoreng ketika exam tadi..
thanks to them again..
love you all to death!!!!:n3s_09:


tapi sebenar nya dalam hati in..:n3s_64:
in kecewa sangat tak dapat jawab dengan baik dalam exam tadi..
(in letak kan harapn yang tinggi untuk exam kali ni..usahanya tak cukup lagi)
not like my first paper..
i'm so frustrated..
(salah ko in...siapa suruh ikutkan perasaan ko tu:soldier_15:)

time to forget about it, in..:soldier_20:
dah lepas pon.. tak boleh nak buat apa dah pon..
sudah terlambat..:soldier_07:

lepas exam..balik jek.. layan movie dengan yani..:soldier_48:
The Unborn
Van Wilder Party Liason
Change Partner(cerita korea...ini kot tajuk dia..hehe)
sampai tertido...
sedar2 lagi 5 minit kul 10..:head_04:
(bangun dengan keadaan terkejut..and cerita korea tu wat in takut nak kahwin..OMG!!)

sorry to kak ema...:head_11:
in tengok movie dalam bilik..tapi PC terbiar je kat luar..
in baca message kak ema time nak solat maghrib..
sorry ye akak..:soldier_09:
in nak call akak..tapi kredit tak cukup..hehe
tak top up lagi..
nanti in call ye..
akak jangan stress2 ye..
not good for your baby..:n3s_02:

hmmm... in nak share pasal dilemma yang in rase dalam beberapa minggu kebelakangan ni..
nak tanya pendapat orang ramai..
and in akan buat research dulu..
(ceh!! PSM malas nak wat research pasal benda lain rajin lak:n3s_79:)
next post ok..:n3sl0_21:



(minggu ni and minggu depan duit belanja ayah potong sikit.. sebab ayah kena bayar saman in RM180....waaaaaaaaaaa sedeyh...:head_06: kena ikat perut la ko in oi!!! padan muka ko)

10 comments:

diLL said...

ihuew~~~xpe2..next paper wat yg tbaik eah~

diLL said...
This comment has been removed by the author.
Mish Hawtchocolate said...

lalala...
grg ikn hangus msk bola pingpong cecah ngn bananaaaa juice...

yummy

inn said...

tak pe2..try ur best ok

mrsDu1(^-^) said...

thanks inn and dill

oit mok2..
nnt ak masak kan ko cm 2 ko mkn ek..xmkn siap ko..

senyuman indah itu milikku said...

awk kena belaja faham apa yg dipelajari.. bkn mghafal.. bila hanya mghafal, susah utk awk mgoreng hingga garing ^_*

+dat!n iLLiani ariFFin+ said...

banana juice??huh?? weh...pdn muke ko!! ahahhahhahaha..

mrsDu1(^-^) said...

wekkkkkkkkkk illiani!!!

thanks fajridil..=D

Akmar Anuar said...

leh tak nak komen jap lagi...hehe (ni tanda2 tak sempat2 menghayati entry in nih)
.
.
.
.
ye...saye mau komen pjg2 lepas dah siap sume esemen+projek...bersedialah!!!

Akmar Anuar said...

sape kaco dan porak perandakan hati in nihh?????????????
sape??????????
meh bgtau!!!!
nanti i bawa geng senduk i, cik ifa blasah orang tuh!!!!

hurm...berbalik pada cara2 korang mhafal nota tu, hurm...sangat menarik dan klaka skali..
leh apply masuk rajak lawak 10 nnt..
os kof ai takkan vote uols...ngeh ngeh ngeh.. =p

in, cepat2 wat entry terbaru...
mau tau gosip terbaru dari in...wahahahaha...gosip2 panas ni besh wooo...hohohoho :O

yo in, all the best utk last paper walopon lambek laie..hehe =p