mr&mrsdu1

Thursday, April 23, 2009

++berpaling tadah++

sebab hati selalu terluka sekarang ni..:head_04:
(alasan..sebenarnya ko memang gatal kan)
:n3s_55:in terlalu mudah jatuh chenta lagi..
(siapa la lagi mangsa ko kali ni, in??)

in nak boyfriend baru..:head_22:
(berani mati in buat kenyataan ni kat blog...belum tahu lagi apa consequence nya)
ciri2 boyfriend yang in nak..

1) protective
2) always says sweet things sincerely(scientificly, betul ke yani)
3) won't leave me alone
4) have a nice family
5) putih
6) bibir merah (uuuu seksi tuuu)
7) pandangan mata yang memukau(OMG!!)
8) tinggi (tak pasti berapa tinggi)
9) bergerak laju
10) boleh terbang

and in dah jumpa dah..
nak dia..:soldier_60:
damn i want him so much..
nak tahu tak siapa dia???:n3s_87:
in akan bagi tengok..
tapi in tak nak ada perampas..(seriously xnk!!!)
i swear to god..
if kali ni pon ada perampas gak, i kill her..
i swear i kill her!!!!
(damn u fara!!!!! i hate u to death!!!!:soldier_57:..woi apa kena mengena ni..lepas geram jek)

nah ni gambar bf yang in nak tu..
ini la orang nya..


his name is Edward Cullen..
yup..he's the fictional character from Twilight...



kalau dia bf in..mesti dia tak sakitkan hati in cam orang tu kan..:soldier_22:
:soldier_39:kalau dia bf in..mesti dia tak tipu in cam orang tu kan..
kalau dia bf in mesti dia tak tinggal kan in sorang2 cam....cam dia tu la..:soldier_20:

hahaha..in suka berangan...sayang nye in..ko kena hadapi semua tu..
Edward Cullen was only character in that film..
never mind..
in still nak bahagi2 kan hati in..
wakaka...
biar la..in nak wat in happy..
1.Awal Ashaari
2. Anas Tahir
3.Edward Cullen
.
.
.
.
.
.
180. mungkin...belom pasti lagi buat masa sekarang ni...kerana terlalu sakit lagi hati ni...orang tu..kalau cukup ruang lagi la..:soldier_21:
nak muntah rase nye!!!!!!!!

NAK EDWARD CULLEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:n3s_100::n3s_100::n3s_100::n3s_100:

12 comments:

MiA mUraZ said...

in sabo ek...

kalo dia sakit kan ati in

cr je yg ln

yg much better

huhu nnt ade twilight 2

kite g tgk same2 ek

smbil cr pak we baru

hekhekhek

fajridil adha said...

awk kan cantik.. xkan la susah nak dpt laki yg baik kot? ^_*

+dat!n iLLiani ariFFin+ said...

huhu..btul2 ko kn hot...cume bukak kn mata je...skrg ni ko tgh tumpu kt sorg..sbb tula xnmpk ag....

ahahahahaha..aku jht..

mrsDu1(^-^) said...

thanks mia, fajridil...

mia..ad ek twilight 2..1st day kuar nk kne tgk 2..pas2 ari2 pon kne g tgk..pas 2 bli dvd die..utk tgk kat umah plak...heeeeeeeeeeee
giler nme nye 2..

mon2...thanks 2 u k..muahhhxx..meminjamkan peha utk ku..
hahaaha org meminjamkan bahu..kte meminjamkan peha kan...
bia la..hehehe

MiA mUraZ said...

yup2 btul
tp xtau la pulak
bulan baper huhu
anyway chill out
ngehngeh
(>_*)

mrsDu1(^-^) said...

hehe...
thanks mia..
hehe..
nk kuar nnt bgtahu taw..haha

yup chill2..
chill + relax = chillax....

Akmar Anuar said...

cik camp single lagi *tetibe*

+dat!n iLLiani ariFFin+ said...

peha oke pe??

Akmar Anuar said...

korang mmg pelik sbb meminjam paha bila tgh sedih...isk..isk..

mrsDu1(^-^) said...

peha yani empuk...
sedapppppppppp

Akmar Anuar said...

peha ke paha?????

mrsDu1(^-^) said...

mane2 pon boleh..
(cik camp..jgn tny soklan bhs kepada in ok....)