mr&mrsdu1

Thursday, March 19, 2009

++i'm the charmed one++

dah dekat dua minggu..
:n3s_55:aku telah ketagih..
bukan ketagih dadah ye..in masih lagi berfikiran waras..:n3sl0_45:
:n3s_68:setiap hari mesti wajib melakukan aktiviti ini..
walaupun dia tidak membantu program diet aku:soldier_02:
(tipu!! tak diet pon..setiap setengah jam perkataan lapar mesti keluar dari mulut aku)
apakah aktiviti itu??:n3s_18:
:soldier_11:jeng..jeng..jeng......

Charmed

:head_05:
menonton charmed adalah aktiviti yang mengamankan hidup ku
season 1 dah selesai..
now season 2 in progress..haha..
macam tak ada kerja lain dah budak in ni..iskh3:n3sl0_32:
bangun tido tengok charmed..:n3sl0_75:
:soldier_24:makan tengok charmed..
:n3sl0_76:before tido tengok charmed..
hehe..masalah budak ni..
masalah bile hari2 dia dah mula bermimpi pelik2..:soldier_03:
(adakah mimpi yani menari lagu lolipop depan aku masa pagi2 kejut nak pegi kelas tu mimpi pelik atau ngeri?? hmmm..)

:n3s_58:i was in to this series masa sekolah dulu..
tapi ada banyak episod yang terlepas..
masa tu memang addicted jugak macam sekarang..:n3s_79:
me with my manjalara cousin(fatin natasya..nanti aku tunjuk gambar dia n u will know why i called her manjalara..haha..sowie fatin..heee)
kiteorang sanggup beli buku charmed ni..
and now..i don't know where are the books..
last i saw kat rumah fatin... sayang kalau hilang..
banyak la jugak..
may be boleh jual balik..hahaha:n3s_100:

i think ramai yang tengok cerita ni dulu kan..
best n i love it..:n3s_09:
:n3s_29:which character am i??
prue?? piper?? phoebe??
:soldier_50:hahaha..


p/s:thanks to illiani @ mon2..dia bagi lagu tekad mase air mata aku sekali lagi bertitisan..fariha @ yut thanks for the hugs..love u all..u all means alot to me...muaahxx

7 comments:

Akmar Anuar said...

dari post nih, leh wat kesimpulan:

mrsdu1 ske makan + ske charmed aaaand...nanges??

ehem2...cik kema pon dulu2 ske charmed (ske dengan baby piper yg chumel) tapi since watak prue dah tuka, dah tak minat dah...leh ke camtuh?? =p

mrsDu1(^-^) said...

hahah...mkn 2 mungkin sementara je kot..
coz xpenah cm ni pon b4 ni...
arghhhh..knp!!!(dh mule emo..t datin mrh)

hahaha..cik kema pon ske charmed..yea!! geng la kite..
ley wat geng:pengembaraan bermula 2..(or we shud change da title i think..hee)
datin..tlg jgn jeles ble sy n cik kema jd geng k..haha

haah..t prue kne tukar org..kurg best la...

illiani said...

eyh dak ngade2!!! hehe....

sje nk tego...

wekk!!!!

busuk!!!

bgun la tdo je!!!

Akmar Anuar said...

yanie sibuk!!

cte charmed memang best oo!!
rugi ko yanie sebab tak minat cte nih..hahaha =P

mrsdu1, name geng kte "The Charmed Girls" jer lah,muahaha..
yanie, ko jangan dengki dengan orang2 yg minat charmed ni tau? =p

mrs du1, makan jer byk2..
student kene mkn byk2, baru otak jalan..
tapi kalo makan byk2 pastuh tidur, KIRE NORMAL GAK TUH! muahahaha
(cik kema ske tdo lepas makan tp badan tak tinggi2 jugak)

mrsDu1(^-^) said...

ok cik kema..
i ske nme geng kte 2..
glam u..
hahah..yani..xmo jeles2 ek..
tahan ckit prasaan 2...wakakaka

illiani oi..ak tido lewat taw x..
pas solat subuh bru ak tido..
kecoh tul la..dh la kejut org sambil joget2 lagu lolipop..
sungguh seksi..(ingt ak nk bgn ke ko wat cm 2..hahah)

cik kema..tido pas mkn mane nk tinggi..
klu nk tinggi mkn kicap byk2..
aml kan sehari 1 botol..insyaAllah tinggi..hahahahha

Akmar Anuar said...

mrsDu1,
makan jer banyak2.
kita student lagi.
pakailah motto idup cik kema ni pasal makanan:

tak makan = lapa = takleh study = bile nak jadi pandai?

hehe =p
mrsDu1 pon minat blog Hanis Zalikha and Monster Jambu ek??
same goes for me!!

waaaaaahh!
banyak persamaan nih..
agak2 yanie jeles tak??
muahahahaha =p

mrsDu1(^-^) said...

ok..
kte akan amik moto cik kema 2 sbg moto kehidupan ku kini..
ahahaha..

haah..minat sgt blog dorang..
yeay!! same lg!!
kte byk persamaan..
mesti illiani ariffin 2 jeles punya..
hahaha
yani..xmo jeles2 ek..nnt kne breast cancer..hahaha