mr&mrsdu1

Sunday, March 29, 2009

++date++

akhirnya hari yg ditunggu sudah tiba..:n3sl0_01:
(ari ap??)
hari kak ema datang melaka..
finally, i get to meet her again..:n3sl0_57:
(setelah berapa kali in xjdik g putrajaya)
seronok tahap dewa punya lah..
kak ema sampai je die dah msg..
:n3sl0_21: berbunga riang la hati kuh ini..
die ada kursus kat Hotel Seri Costa..
so, i only get to meet her after her classes..

ari jumaat..
cume lepak2 minum kat kedai mamak depan hotel..
asso n sazo teman kan..
bercerita..mengumpat..mengenakan
(in je yg kena..diorg tag team..ciss)
1st skali mase nk duduk je kak ema bg brita gembira dia..
SHE'S PREGNANT!!!:n3s_55:
yeay!!
alhamdulillah..
die dh nak jadik hot mama after another 9 months..:n3s_09:

the next day..which is ari sabtu..
pagi2 (walupun tak pagi sgt..:n3s_07:) saya dan mon2 pegi amik cik Kema..
yg datang dari seremban utk berjumpa dgn mon2 dan kami..
hee
cik kema yg begitu nebes nak jumpa kami..hahah
bwk dia g mkn..
pas 2 balik umah..
planning2 mlm nk g mane..:n3s_43:
saya pon msg kak ema..die kate xtahu lg..
die tak brape sihat..maklum la pregnant kan..
dgn perasaan risau ni ckp kat kak ema..:n3sl0_70:
"if tak jadi kuar..in jumpa akak kat hotel ye"
naseb baik mlm kak ema msg ckp die habis awal..ley g jln2..
lega hati saya..
kami tunggu pas isyak baru kuar..
asso, mot2, mon2, cik kema..(sazo xde kuar ngn parents dia):n3s_45:
:n3s_12:ingat kan dapat tengok menara taming sari tutup lampu for earth hour..
malang nya sampai kat depan menara taming sari dah 9.35pm.
ciss..:n3s_78:
kami pon terus ke Eye on Malaysia untuk snap2 gambar sementara tunggu kak ema..


after amik kak ema..
kami jalan2 kat Jonker walk..:n3s_45:
dari ujung sampai ujung kami jalan..
tengok2 terompah yang cantik2..
kak ema beli ole2 ckit..
pas 2 kami pegi mkn..
best sangat..
nak2 dengan telatah si mon2....
pantang tul sal makan..:n3s_58:hahaha


ari ni kak ema dah balik..
td die dah nak smpai putrajaya die msg..
sedeyh lak bace msg die 2..

nnt in pegi sane pulak ye..
bawak in jalan2 plak k..hehe

terlupa plak..kak ema ada bg hadiah ckit utk saya..
suke sgt..:head_05:

thanks akak..
akak take care taw..
jaga baby baik2..hehe
jangan lupa minum anmum

(xabis2 budak in ni ngn anmum die)
jumpa akak lagi skali mst dah MUNCET kan..hehe
love u sis..

to cik kema..
bile nk dtg lagik..
dh ilang blom nebes 2?? ke smpai blik pon nebes lg??
hehehe..
seronok x duk cni??

p/s: kak ema..t email gmbr yg ad pada akak 2 ye..heee..

5 comments:

Akmar Anuar said...

hahaha, mule2 memang rase neves mcm nak gi rumah bakal mak mertua...oppss!!
tapi sekarang tak neves lagi..
rase rindu pulak...
wuwuwuwuwu..tak ske!!
nak jumpe korang lagi!!
tak puas jumpe korang!!

in, mekaceh tau sebab bawa kami sume jenjalan...besh!! WE WANT MORE!! hehe ;)

mrsDu1(^-^) said...

hehe..same2..
nnt dtg lgik taw..
ley g jln2 lg..
byk lg tmpt x pegi ni..
hehehe
(in mmg kaki rayau)

rindu kat cik kema jugak...

+dat!n iLLiani ariFFin+ said...

hai kama..smlt berkenalan..

Mish Hawtchocolate said...

lalalala...

Akmar Anuar said...

yanie, ko kenape weh? (-_-")