mr&mrsdu1

Wednesday, March 11, 2009

++goreng pisang panas++

:n3sl0_104:
yuhuu!!!
apa khabar semua??
lama sudah saya tak update..
dah lama nak update..macam2 tajuk ada..
tapi tak tahu nak mula yang mana..
cerita pasal hari2 dalam hidup ku sejak dua menjak ni la dulu..:n3s_45:

7/3/2009


disebabkan ketidak izinan masa untuk pulang ke rumah..
i decided nak pegi gunting rambut dengan mok2..
haha..budget nak gunting pendek..
sampai kat kedai..suruh dia trim jek..:n3s_07:
(dah lame ada masalah nak potong pendek..tak tahu kenapa)
lepas potong rambut pegi makan kat Johnny's kat Jusco..:soldier_24:
sedap..suke sangat..kenyang sampai nak pecah perut..:n3s_88:
kemudian datang si senget2 3 orang tu ke jusco..
PT, joe ngn radzie..dorg ni senget gler..
:soldier_50:penat gelak jek dengan mereka ni..

10/3/2009


(gambar hiasan)
(datin budget..kes cerai di mahkamah)

semalam..baru la aku sedar..
aku dah gemok!!!!!!!
kerana aku telah makan tanpa sedarkan diri..
nak diet balik!!!!

mot2 cakap macam ni kat aku semalam..
" tu la..hari tu cakap aku tak berhenti2 mengunyah..sekarang ko yang makan tak berhenti2 "
owh ayat nya sungguh menikam kalbu:soldier_22:

tanpa rasa insaf..
aku dah mengugut memujuk datin untuk order pizza..
(before tu dia yang ajak..konon ada offer kat pizza hut)
padahal aku baru lepas makan nasi dengan ayam goreng..:n3s_58:
sebelah petang pulak dah makan roti john hong kong..
sebelum tu dah makan nasi(lunch)
oh amalina..apa nak jadik dengan kamu ni..:soldier_60:


akhir nya pizza sampai dalam pukul 10.30 malam
kami pon melantak dengan bahagia nya..:n3s_62:

lepas beberapa jam menahan diri dan mereka pon menahan aku..
:n3s_84:ak pon menelan snickers yang aku beli mase balik kelas..
tapi bila mereka bising sangat aku tinggalkan separuh..
heeee:n3s_52:

waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..
aku kene diet balik.. dah gemok sangat...:soldier_03:

thanks to cik apis (ym buddies) die ada bagi tips untuk kurus balik..
(kurus balik konon..ko memang gemok amalina oi..cume bertambah gemok je sekarang ni)
anyone kalau ada diet tips share la yek..heee:n3sl0_65:




p/s:my frens..tajuk diatas tu tak de kene mengena ngan entry kali ni..mungkin sbb mknn kot...haha

:n3sl0_108:

5 comments:

+dat!n iLLiani ariFFin+ said...

nk kurus????..try tips ni:
1- makan siper aku
2- usap2 bulu tiak sazo
3- tekan2 lemak aku
4- minum susu kambing gurun
5- kilatkan kuku kaki aku..

p/s: pasni bdn ko cm J-Lo...for sure!!!

mrsDu1(^-^) said...

oi..ap punye tips daa ko bg ni..
geli jek..

ko wat dlu la..klu bdn ko jd cm J-Lo...ak ikut..
hahaa

+dat!n iLLiani ariFFin+ said...

konpem ke??jom2...

mrsDu1(^-^) said...

ko wat la..ak tgk jek dlu..wekkkk

Mish Hawtchocolate said...

aku pn da gmuk...
waaaaaaaaaa~!!!

nk diet..
tp mulot neh slera jek..
ermmmmm