mr&mrsdu1

Wednesday, May 6, 2009

++Dinner BITM 2009(part 3)++


zozo!!! dah dapat gambar kite..
(cehh dia bukak tak blog!!:n3sl0_23:)

tribute to zozo la ni...


gambar2 ni semua dari cameraman kami..:head_05:

-me-


momot...me...momok..momon..kak eena..


makan tyme!!!


with my lecturer n friends...

Dinner BITM 2009 will our best memory...:head_21:

9 comments:

fajridil adha said...

wah,mcm aktres bollywood. cantik ^_*

Akmar Anuar said...

bong-bong,
asal muke dah jadi macam abby abadi???? (wah gituh pujian dari ku!!! wahahahaha)

mrsDu1(^-^) said...

fajridil:
huhu..thank u..

cik camp:
abby abadi???
cik camp kamu kene g check la mata kamu..hahaha

Akmar Anuar said...

tak...mmg btol..
da tgk gamba tu 2-3 hari ni..
mata ni nampak in mcm abby abadi..

tapi, rase2 nye mase diner je kot nmpk in mcm abby abadi..

Markmiez said...

ahahaha...chantek2..weh..ko paling menyerlah mase dinner..huhuh..dari pic2 yg aku tgk,ko ngn as kot paling cun..okei..neway...nk tanye..ko nk jd kajol kah?ahhahaha...tp xpe..ko paling nice..

Akmar Anuar said...

setuju dgn kata2 bro fahmi! ;)
tapi rmbut sazo WOW!!! hahahaha =p

Missc0mot said...
This comment has been removed by the author.
mrsDu1(^-^) said...

cik camp:
mane ad cm abby abadi..
langsung takde k..
haha

markmiez:
hehe..thanks la abg mie oi..haha
hmmm..xmo la jadik kajol..
nk jadik pretty zinta..
OMG!!
haha

Markmiez said...

woh...pritizinta ek...xpe2..jgn livita suda...huhuhuhu...