mr&mrsdu1

Tuesday, August 11, 2009

++baby i'm back++

(sebelum cik camp beranak baik update dlu...dia dah mengidam dh tu...)

salam..
haih..xtahu nak update ap ni..
tak ada idea..
cik camp la ni paksa update...
(masa nak update ni..sibuk la si zozo ni nk duk sebelah..bila bukak blog die bru die lari..hahaha)

ingat nak masukkan gambar kiki dan anak2 nye..
tapi xdapat nak transfer gambar lak..
esok la ye cik camp..

hmm what's new about me???
hmmm.. nak cite sedeyh sikit la..
me n my family will be moving out from our house after raya..
atas sebab2 tertentu..kami terpaksa pindah..

sekarang dalam proses mencari rumah lagi..
mak nak duk johor, so dekat ngan family kat s'pore..
abang dah nak kawin..so die nak duk kl..gf die keje kat kl...
ayah pulak kata dia xkisah..kalau nak pindah kelantan pon die ok jek..
mak ai..semua nak duk lain2 tempat...
in nak duk mane ek??
nak duk ipoh bleh?? heheh(gedik!! lempang muka ko laju2 kang)

sedih sgt sebenarnya nak kene pindah..
dah dekat 13 tahun kami duk kat umah tu.
umah tu ada sentimental value for my parents..
that was the first harta kami when we move to Malaysia..
and the house was design by my parents..
dorang sedaya upaya design mengikut cita rasa dorg..
and now ayah have to sell that house...

masa hari in dapat tahu umah tu dah kena jual..
in nanes..i was alone at home..
bile mak balik..sambung g nanes ngn mak..
sambil gelak2 pikir cam ne nk pindahkan barang dlm umah yg byk tu..
hehehe..klaka la mak ni..tak sangka mak pun kepala cm in..

mula2 kol yut..nanes2.. pas tu yut soh kol ayah..
kol ayah, die dalam meeting..
tak tahu nak ngadu kat sape g..
kol la mrDu1...die plak yg sedih sal umah tu..
over tul la die tu..hehe(thanks b..hehe...)

tahun ni tak raya la jawab nye...
sebab nak kene siap2 pack barang...
(tapi dh budget nak bli 4 pasang bju)
may be tak raye kat umah..raya kat singapore jek..
owh sungguh sedih...

bile cakap kat momok in nak pindah..
die kate in nak kawin..hahaha..sengal die tu..
nak kawin ngan sape??
ngan awal?? wakakakakaka


p/s:hidup ku kelam kabut sikit sekarang..mohon ampun jika lambat update ye..




5 comments:

Mish Hawtchocolate said...

=|

pindah ah miami.

Missc0mot said...

miami....???
haiy0oooo...
xlogika langsUng..

"cinta in..kdg2 xada logika"

eh..ombong..j0m nyanyi lagu agnes monica samBiL diri ats kusi...aaggaga....


omot!!diam.....
ok!!

Akmar Anuar said...

tak perlu la kot cakap i nak beranak ok??
itu ugutan je tuh..malu dah nih..

so nak pindah mane nanti bgtau la ye kat blog ni nanti...ok bong2 kebabong???

tak besh nye tak dpt sambut raye macam orang biase, in kene sambut mcm orang nomad..ishhhh....
cian die kan???????

nanti jgn lupe letak gamba kiki dan anak2...
da lame i nak tgk...
ombong ni kemut tol tau!

x-(

+dat!n iLLiani ariFFin+ said...

uish ape jd?? btul eyh ko nak kawen??
tahniah2..

mrsDu1(^-^) said...

[hawtchoco] 2 r klu pindah miami ley blakon tuk csi miami kan..

[missComot] mot!! rindu nye nk nyanyi lgu agnes kat ats kusi ngn ko..hahah..
guling2 konon cm peminat agnes yg histeria..hahahah

[akmarAnuar] ok cik camp t in update lg ye..bz giler ni..hehhe nk jumpa omok ngn omot pun asik xjd jek..

[datin]
huhu..dugaan hidup mon..nk kawen?? hehe..t i jemput k..hahaha