mr&mrsdu1

Thursday, July 23, 2009

++lonely++

boleh dikatakan malang la in ari ni..
mana tak nye...
selalu ari khamis pergi kelas beramai2..
dengan yut..dengan zozo..dengan yanti..(ramai la sgt)
bergembira dalam kelas...(org belajar dlm kelas..ko bergembira lak)
tapi ari ni kene pegi kelas sorang2..
3org tu tak pegi kelas pon..
nantok sgt dalam kelas..seb baik kelas kejap je..
si yut bley plak mlm tadi blik johor..
si zozo g wat part time kat jj ari ni sebab ari ni jj card day..
yanti lak, ble budak 2 orang tu tak g kelas..die pon nak xg klas gak...
waaaaaaaaaaaaa.. in la pegi sorang..
redha je la..
pas kelas web yg diajar oleh en.Ibrahim td..
in g jumpa en.Ibrahim pasal PSM in.. he is my PSM supervisor..(bangga taw)
die sempat cte kat in, mse kat kelas tadi sebenarnye ad sorang student tu
suspect H1N1..
tak cm terkejut lak cik ib(name manje untuk en.ibrahim..hehe)
budak tu g jumpa cik ib bg surat mc..
sedangkan die dh duk dekat 1 jam lbh dalam kelas tu..
giler la..
patot nye die xyah la dtg kelas dah..
balik je la ble dh dapat surat mc tu..
dah sihat nantikan boleh bg surat mc tu..
kalau la virus die tu tersebar kat 1 kelas..x ke naya tu..
now, in kat pusat komputer..lepak2..bukak fb..tgk2 blog..hehe
jap g kul 2 ada kelas lagi..
giler bosan..sorang2 jek..
nak makan pon xlalu..(poyo jek)
kepada budak 3 orang tu..
kalau esok korang tak g kelas jugak..
tak nak kawan ngn korg lagi..
tak nak dah bwk korg jalan2 naik 'mini cooper' i lagi..
hahaha(cm budak tak cukup umur jek)
esok nk g t gk movie kan? kan? kan?
sape lg nk ikut?? angkat tangan!!!!!
cop..b4 mengakhiri entry ni...
dh janji ngn momon nk kne tulis in rindu die setiap kali post entry..
"momon..i miss u"(^-^)
p/s: rindu kat ramai orang..mrDu1(cepat la balik)..momok & momon(walaupun dkt..tp jarang jumpa)..momon(t kte jumpa kat kl k yayang)..cik camp(ni cm ne nk jumpa ni)..hazwan(mane kah dia menghilang..lame xdgr berita)..kak ema..(nk kek sarawak tu..lapa ni)

9 comments:

Akmar Anuar said...

eiii...
die salah taip name omot ah..
slamat omot tak bace blog nih...
wakakaka..kejam tol ayat saye..

hmm..bong2 gi je la klas kalo takde kawan pon..
sebab mase exam nanti, bukan kawan2 yg tolong jawabkan exam kita kan??

ombong, nak tgk wayang cte pe?
pastuh asal nak gi kl??
nak ikut!!!
nak jumpe korang dua orang!!!

hmm...ni tah ble leh turun melaka..
yanieww dah takde kat sane..
segan nak jumpe budak2 melaka tanpe omon..
omon bagaikan pelindung keseganan cik kama..
wakakakak..ayat takleh blah..

hey hey ejek asso momok macam bong2 tak gemok je...
ok, cik kama nak lari terjun ke dalam gaung nih sbb tak nak kene sekeh dengan ombong kebabong..

Akmar Anuar said...

maaf...komen budak K kat atas tu macam buat entry baru (bak kate omot dan asso)

Missc0mot said...

oi kama!!!!!
=|

Akmar Anuar said...

omoto..omoto..omoto..

missc0mot said...

yeeeeeeeeeee...ja'at ah dia neh...
omb0ngggggggggg..!!!tgk ah kaman nehhhh....sukeee buli....=|

eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.....

Akmar Anuar said...

omoto amra kama...
ombong jangan backup omoto tuh..

+dat!n iLLiani ariFFin+ said...

mish u tooo..malunyeehhhh...tp suke!! tp mahu!!

mrsDu1(^-^) said...

omot..sowie2.slah taip nme ko la omot..terletak omon lak..
hehe
mis u omot..nnt kte belasah cik camp same2 k..

cik camp..t in nk turun kl in bgtahu k..may be dlm next week..
t cik camp dtg skali ek..

mon.. i know u like it.. i know u..
the gedikx datin tp cover..hahaha

Akmar Anuar said...

btolkan lah name omoto tuh ombong kebabong oi...
cian kat omoto...kan omoto kan???

ala...nak gi kl next week ke??
next week i bz nak kawen eh nak study..
nak midsem dah...isk..isk...