mr&mrsdu1

Thursday, August 27, 2009

++Potret kehidupan 2++

salam..
hehe tak pasal je ada sambungan plak entry Potret kehidupan tu..
sebab dah lama sangat tak upload gambar..
hehehe
jom tengok gambar lagi...


my home sweet home..
sedih nak tinggal kan umah ni..
sekarang dalam proses packing barang..
(waaaaa.. xraye ak tahun ni...)



anak2 kucing ku...
semakin hari semakin nakal..
(tuan die baik je)


ni gambar lame..
time g cameron ari tu..


ketika berkelah di tasik Ayer Keroh..
menenangkan minda yang kekusutan akibat daripada perangai2 manusia yg pelbagai ragam...
(ayat xley blah)

sampai sini saje la entry potret kehidupan 2 ni..
nantikan klu ada sambungan lagi k..hehehe

b4 in terlupa...
singgah2 la ke blog Anggun..
blog ni masih lagi dalam pembikinan..
tapi dah boleh la tengok2..kalau ada pape cadangan boleh cadang kan kepada in ok?

sje tinggal pesan kat cik camp..
tapak kaki kiki luka.. in sapu minyak gamat..boleh ke??
huhu..
kesian kiki...

p/s: ingatlah..jangan sesekali menghina org yang dalam kesusahan..nasib kita belum tahu lagi..(ada sesape nak kena baling ngan crocs x? meh cni...)






4 comments:

Akmar Anuar said...

-lawa ah umah in..i terkedu tgk tadi..mcm kat overseas punye umah..huhu =)
-asal link ke blog anggun tu die gi ke blog omon?? ape jadah blog omon jadi blog anggun?????
-in ni...prob ape lagi?? sampai jiwang2 gi tasik la konon..ceh,slot akasia btol la!
-kaki kiki luka and in letak minyak gamat?? wat the.....esok lusa, kalo luka tu makin elok,xpela..tapi kalo makin teruk,sila la bawak die gi vet..pastikan tmpt luka tu slalu kne basuh, takut ade jangkitan ;)

miSh x0x0(^_^) said...

wakaka!!ayat xleh blah..:D

Missc0mot said...

anggun tuh = omontot ke???
gaaggagaa......

bye ombong..nak alik ni.....hikhik..=)

mrsDu1(^-^) said...

[akmar anuar] syg umah tu cik camp...waaaaaaaaa
hehe..sje jek duk kat tasik tu sebenar nye..tenang..
blog anggun tu dah betulkan sila la tgk..

[mishxoxo] ayat mau bagi ingt...hehehe

[misscomot] dh tukar dh..slah lak ..hehehe..bye2 omot..miss u..