mr&mrsdu1

Thursday, July 16, 2009

++update lg??++

salam..
malas betul nk update la..
xde mood..
si yut ni asik la membebel..
bila in nak update blog..
tunggu la i pasang assistance untuk update blog..hahaha..

kelas dh start 2 minggu dh.
tapi boleh kira bape kelas je yang in baru pegi..hehe
(amik 2 subjek je kot..)

sekarang in dah tak duduk umah sewa lagi..
in duk umah family..
(tapi selalu je merempat umah sewa sazo n yut2 bila balik kelas)
umah family in jauh dari kampus...
nak dijadikan cerita. pada hari selasa baru2 ni..
in dengan semangat nye nak g clas CGI(Computer Graphic Interactive)..
kelas kul 9.. lepas subuh kul 6.30 dah mandi siap2..
kul 7.30 dah kuar umah..
benarnye nak kuar kul 8..tapi ayah ku yg tercinta soh kuar awal..
ikutkan aje..hehe..
sampai kat fakulti..pegi lak cari Bilik kuliah 1..haha..
sesat..
call yut..ngadu2 kat die..die ngah tido..shian die..hahaha.
dah jumpa bilik kuliah...
tunggu sampai kul 9..xde org pon dtg..
5 minit pas kul 9 datang la dak2 junior yg amik clas 2 skali..
die kol lecturer..
lalu menyampaikan berita sedih...kelas batal...
dalam hati rase cam nak menjerit je..
penat je bangun awal2.. pkai lawa2..makeup cantik2..(poyo!!!)
sudah nye melepak kat umah kat umah zozo..
pas tu g karoke..haha
(adik2 jgn tiru kami ye..haha..ini tingkahlaku pelajar pintar)
hehehehe..

++++berita untuk cik camp++++
hahaha..si kiki dah beranak..hehe
anak dia empat..
tapi 1 dh mati..tinggal 3..(cam lagu lak..hehehe)
sekor tu bdn dia kaler putih kepala dia ad tompok itam..
sekor lg tu bdn dia kaler putih gak tapi pale n bontot die kaler cokelat..(yang ni name dia vanilla@lala)
sekor lagi belang 2..itam cokelat putih..
cik camp ada idea nak bg name utk lg dua ekor 2??
in ingt nakletak name momon n momot..hahaha
nk letak name yut cam x sesuai sgt..hehe (yut org2 tertentu je fhm)

yut lak ngaku kucing jiran dia ni kucing dia..siap dah bagi nama..
padahal tuan kucing tu dah bagi name lain dah..
suka2 dia je nak letak name kucing tu..
hahahaha..
polka n bobby ek yut?? ske2 jek!!

tibe2 TERindu lak kat kakak i kat Putrjaya 2..
dah lama dah kita tak bergosip kan..
haha..
busy ye dengan business akak tu..
in sentiasa doakan akak berjaya...

kepada sesiapa yang nak kawin ke nak tunang ke nak apa pon la..
(jeles ni!!)
leh lah tengok2 blog kakak kesayangan in ni..
kak ema
mon..nk kawin kan..ahahahah

ok2..disini in ingin mengucapkan terima kasih kepada semua yang bagi present kat in for my birthday..
in ske sgt..
dapat shawl, dapat perfume, dapat teddy bear, dapat macam2 la...
yang bg choki2 kat email pon ada..thanks ye..
hehehe
love you all so much...

p/s: no picture for this entry..pinjam pc yut2..thanks yut2..



4 comments:

Akmar Anuar said...

OMG!!
wadahell nak letak name kawan sendiri kat cucu2 mu ituewww..(bong da jadi nenek kucing skrg nih)

yg ade tompok hitam kat kepale tu panggil la tompok..or bong nak letak name artis TAM CRUISE (tam sebab tompok hitam) ala2 macam tom cruise gituh leh je..muahahha

yang lagi seekor tuh ade 3 warne ye??
ade warna cokelat kan??
panggil die milo!!!!!

alalalalla...kene tgk kucing2 tu baru leh bagi name..
ni ade description pasal kittens tu mane cukup!!!

mesti kittens tu sume comel2 kan???
yang pasti bong tak comel macam dorang...

sekian mekaceh ;)

+dat!n iLLiani ariFFin+ said...

huhu..pe hal nk name kan momon lak?? wekkk!! xleh...bong2 tul la...

miSh x0x0(^_^) said...

hui..suka suki kamu aje..

stlh aku bg name kat kucing2 aku..dorg trs x dtg dah..cet!~

miSh x0x0(^_^) said...
This comment has been removed by the author.