mr&mrsdu1

Sunday, July 19, 2009

++happy sambil berduka++

sejak 2 3 ari ni..
hati in ni sakit sangat..semua perasaan ada la..
sakit, kecewa, geram..(sila tambah sendiri segala perkataan yg berkaitan dengan sakit hati..)
sampai 1 ari 2 yut tegur in cam tak de mood..
tapi nasib baik la ada yut2 dan sazo yang sengal ni..
mereka la yang teman kan in..gembira kan in..
kiteorg g shopping.. makan2..
dorang teman kan in karaoke...
kami pegi fish spa and foot massage..
hari jumaat ari tu mkn free je..hehe
lunch yut belanja..
dinner sazo belanja..
hehe..in x belanje pon??? huhu
in dah belanja karaoke..
si sazo menyanyi sambil wat suara donald duck dia 2..
bengong tul..
nasib baik la ada mereka ni..
terhibur sikit hati in..
dapat la in lupakan benda2 yg menyakitkan hati tu...

semalam kami beramai2 pegi tgk harry potter & half blood prince..
1st time in tido kat dalam wayang..
tgk movie kul 12...
HP (HP= harry potter..bkn handphone k momon..hahah) kali ni lak slow cite dia..
kurang action(lbh 10 kali sazo ulang ayat ni)
yut, ida(awal2 lg dh tido), in antara org2 yg tertido didalam wayang..
hahahahaha

bila time2 macam ni..
terasa rindu kat momon..
dia yg selalu bg lawak2 senget dia..
ada masalah pon xterasa sgt..
(OMG!! mst nk termuntah si momon ni bace)
momon...i love you...hahaha

(out of topik diatas)
kadang rasa fed up dengan apa yg in hadapi ni..
mula2 kita memberontak..
lepas tu kita dah mula memahami..
tapi sekarang terasa bosan..
mungkin kerana dah lali sangat sampai dah tak de perasaan nak hadapi semua ni..
bila fikir memang terasa sakit..
kita je kena fikir pasal org.. org xpenah pon fikir sal kita..
kita je ingat kat dia.. dia xtahu la ingat x kat kita..
serious menyampah...huhu
biar la tuhan menentukan segala nya..
in Redha je..
mls nak bising2 kat org tu..
masing2 dah besar..leh fikir sendiri..
(berair mata ak taip bnd alah ni..cehs!!!)
if that person read this, you should realise what you have done..
why is so hard for you to make thing easier...
in tak mintak pape selain kejujuran..dats all..

thanks to all my frens..
momon, momot, yut, sazo, momok..
friendship is forever my fren..
berkawan la ramai2..
be good to your frens
they will be good to you
(klu yg dh wat bk pon, die stil wat jht gak, xyah kwn ngn org cm 2..heheh)
friend will always there for you..
in percaya tu sbb selama ni, kwn2 in selalu ada dengan in..
susah dan senang..
i love them alot...
(owh tetibe emo lak...)


p/s:honesty is the best policy..

5 comments:

Akmar Anuar said...

ombong tdo mase tgk cte HP???
OMG!!!

saye tgk sangat fokus macam dalam kelas tau?
walopon da bace buku die tapi rase best sebab da lame tak jumpe dorang sume tuh..

I HEART HARRY POTTER!!

ombong!
asal entry ni sedih je??
hmm..hmm...slalu2 la ingat kat orang yang leh wat kte hepi...
yang penting jaga kesihatan tu, kalo sedih2 nnt senang jatuh sakit..

OMBONG!
take care!
muah!

x0x0x0x0

+dat!n iLLiani ariFFin+ said...

bong2 kuh!!! hehe...mane aku tau..ko yg kate hp..hp..
aku ingt hp la...
rindu aku ke??geli r..jgn la ckp kt siniiiiiiii...(snanye suke+terharu)
ala...aku pon foot massage!! tp xgeli ke??

miSh x0x0(^_^) said...

haha..nape sejak akhir2 nie..name aku slalu disebut sbg yut??cehs!

mrsDu1(^-^) said...

[akmar anuar]
sedih + serabut ckit..hehe
tapi still maintain..
dun worry k..cin camp doakan ye utk in..

[momon]
pas ni setiap entry ak akn nyatakan ak rindu kat ko..hahahah
mula2 takut mon nk wat foot massage tu..takot geli..tp
pas try best mon..seronok..xgeli..xskt..huhu..

[yut]
bkn akhir2 ni je..mmg dr lahir dh pnggil ko yut..mak ko je xcte kat ko..sbb tkut ko xyakin ngn diri ko..hahaha

miSh x0x0(^_^) said...

bengong!!