mr&mrsdu1

Thursday, June 25, 2009

+bersuka ria++

salam semua..:head_09:
alhamdulillah in dah sihat dah...
tinggal batuk sikit2..

in sekarang tengah mencari pendapat dan pandangan..
in nak curl rambut cam kak ema wat kan ari tu..
tapi terpikir lak, ke lebih baik beli je benda alah tu...
hmmm...harga dia lebih kurang same jek..
hmmm..pening la..

kelmarin..konon2 nak g gunting rambut..
sebab rambut depan ni dah panjang..
msg2 momon mintak teman kan..
rupa nye dia ada presentation..silap hari la pulak..
then dia kate cik camp pon ada datang masa tu..
apa lagi..
kerana terlalu rindukan cik camp..(kembang la tu si kecik tu)
pegi la jugak..tunggu momon abis present..

dia kate present kul 4..
in tawarkan diri nak hantar die..
dah sampai sane..rupa2 nye budak senget ni salah baca msg..:head_16:
"persent kul 3 kat tingkat 4 FTMK"
sengal tul momon ni..nasib baik awal lagi...
kelam kabut la jugak..

habis je momon present..kami pon pergi la meronggeng..
in dah lapa sgt.. nak mkn ubt lagi..
sampai2 kat dataran pahlawan g mkn kat Kaizer...
makan ayam:head_21:..shedapnyeeeeeeeeee
(momon janji nak mkn lg lepas tu..tipu ek:head_19:..)



pas tu g amik gambar kat machine amik gambar tu..
yang best nye dorang la..
part bagi2 gambar dorang pilih2 sendiri..
in lak sibuk tengok kasut..
last2..in dapat yang balance2 dari dorang je..
siot tul budak2 gemok tu..:soldier_41:

then pergi karaoke lak..sempat nyanyi sorang 1 lagu jek..
CIK CAMP XNYANYI!!!!! men tipu tul...
men game keta pun cik camp x men...
die sibuk la amik video kteorg..



tapi seronok sangat keluar dengan dorang..
semua kepala senget..
sengan cik camp sekali dah senget sekarang..

mase nak balik..
sedih rase di hati..tapi tak nak tunjuk..
nnt kena kutuk ngan momon..
lepas ni nak g tgk movie lak ngan momon..
next week ek momon..last dah ni..pas ni.........
waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:head_02:
rindu dah kat momon tu...
(kembang kuncup la si momon ni bace nnt)

yang sedih nye kan..si momon tu selalu akan msg kat in pas in anta dorang blik..
cakap "hati2","take care"
tapi kan..ari tu dia xmsg pon..yela die ad cik camp ngn die..
die lupe kat in..:n3s_23:
sedih!!!! habis madu sepah dibuang...opsss..heheh:n3s_02:
xde la momon ok jek..
naseb baik ad kak ema ku syg teman kan..
sembang ngan die dari ayer keroh sampai merlimau..
hehe..thanks kak ema..:n3s_88:

bila la dapat rase baby kak ema tendang2 dalam perut tu..
hehehe best nye....
("mon cepat la kawin..t ak ley pegang perut ko, rase anak ko tendang2 bile ko ngandung t.." hehehe)

tapikan sudah nye..tak sempat pon gunting rambut..hahaha...

nk wat summary ckit..(gedik dak ni..)

yesterday:sedih sgt...lame2 ley kene cancer hati...:head_04:
today: frust sal result..:head_06:
tomorrow: g cameron highland ngan mak..YEAY!!!:head_05:


p/s:good luck to all my frens..momot, momon, momok, sazo..

7 comments:

+dat!n iLLiani ariFFin+ said...

1st komen!!! hahahaha..bodo BM = persent!!! muwahahahaahahahahaha..

+dat!n iLLiani ariFFin+ said...

2nd komen!!! dak dobo BM = sengan tu ape lak??? byk markah kene potong dah ni....warrghhh!!

+dat!n iLLiani ariFFin+ said...

3rd komen!!! hmm...disebabkan ayat2 sweet diatas..markah BM dinaikkan sket..

hmm.. :p

asal aku lak yg ngndung??kawen pong blom!!! nk poya2 dlu...oops jgn gitau pandan tau..(kaman sebelah aku niusha je aku komen...)

mrsDu1(^-^) said...

owh terharu nye sy momon org pertama yg komen..thanks momon..(cik camp tetap pengkomen number 1 dlm hatiku) hehe

mon cepat2 la kawin..ak yg xsbr ni..hehe..
(cik camp jgn usha2 org komen..xbaik..)

sowie oleh kerana kesilapan tata bahasa yg terlah sy lakukan..hehe..
xprasan la..

sy momon..(momon slalu malu nak ckp die syg ak..pas letak fon bru nk msg i love you..senget tul)
hehehe

+dat!n iLLiani ariFFin+ said...

DIAM R KO!!! wekk.. :p

Akmar Anuar said...

besh ah kuar aritu..
korang karaoke dengan sumbang sekalis...
korang men lumba kete dengan gaya Schumacher...ok saye tipu pasal tuh..tak serupe langsung..wakakaka..

pastu bong2 wat lawak dengan tudung die mase ngah makan..
tahan jela gelak tuh kan? sedangkan dlm hati nak gelak pakai speaker gituh...MUAHAHAH..

bong, mekaceh sebab sudi bawa kami sume jenjalan kat melaka...

I LOIKE!! :D

dnasura said...

best nye g jalan2, dayang nye present puan lin tunda lagi. tak tau bila lak nk setel ni. debor x habis2 g.huhu