mr&mrsdu1

Saturday, June 6, 2009

++yeay!!! updated++

salam semua..
rindu x?haha..
(tak hingin!!!!)
lame nye xupdate kan..
cik camp dh jerit2 suruh update..
maaf la busy..
(busy la sangat!!!)
maklum la broadband 1..share 3 orang..
in je yang kena mengalah..
sedeyh..
ni pon kat umah sewa..pinjam lappy momon..
(THANKS MOMON!!!!!!)

hmm cuti ni in selalu ikut mak..
jadik driver mak..
kena g majlis tu la majlis ni la...
meeting tu la meeting ni la..
busy3..
ni pon g hantar mak kat seri bendahara(rumah ketua menteri melaka)..
sementara tu lepak kat umah sewa..rindu kat lemak momon..
hehehe


this is my mummy..
ni time g majlis hari ibu wanita umno peringakat negeri....
gila hot malam tu..
ada pertandingan ibu anggun..
yang masuk nye..
hmm not bad la makcik2 tu..hehe..
mak in tak masuk pon..hahaha

kat majlis ni ada kawan mak tu cakap "ishh gedik la budak tu"
in tanya la mak..dia cakap siapa yang gedik..
mak kata "adik la"
ciss!!!! betul2 kan selendang mak pon gedik ke..
jeles kan sebenar nye...anak dia tak wat cam tu..weekkkk!!!

bila duk umah mesti rindu kat dak2 senget tu..
hah.. ari tu kuar ngn cik camp...
cik camp dtg melaka...
kami g tengok Night at the museum 2..
bila ek??
tak ingat la tarikh dia..

tapi sedyh sikit sebab tak dapat anta cik camp balik..
in busy..(busy lagi...wekkkk!!)

kemudian, kerana terlalu bosan dan rindu akan kawan2 in yang senget 2...
kami kuar makan, lepak2, and ngumpat2..
haha..aktiviti wajib ke mengumpat tu...
opsssss terlepas cakap la plak..
hehe

kami pegi makan kat Amigo..
nak pegi makan tu punya la seksa..
jalan jam...(lain kali bawak roti k)
pulak tu melaka ni mmg ada masalah dengan jalan..
dia tukar jalan lagi!!!
2 kali pusing nak g Amigo tu..
kesian kami..
budak2 ni dah lapar dalam kete...

dah sampai...masa nak order tu..momon nak order 2 makanan sekali..
giler lapar budak momon tu..hehehe
last2 makan spegetti jek..
huhu..
pas tu lepak kat Dataran MBMB jap..
sebab nak g toilet jek...hehe
masa ni kami mengenang kenangan kat MBMB dulu..hahaha
sazo2...dia yang banyak kena..
hehe..

sebenar nya ada lagi gambar nak upload..
mesti kak ema nak tengok..
hehe..
tapi sensored la..
(ceh!! cam gambar seksi lak..)
nanti la i tunjuk ye kak ema..
susah sikit la nak upload kat mane2..
nanti menjadi persoalan yang sangat besar dari pihak sana tu..
hahahaha..
dia pon macam dah tahu2 je ada something happen belakang dia..
hahaha..(lantak la!!!)

chop2...before pape terjadik..meh la tengok gambar kami bermandi manda di Sagil...
best giler g sane..
mak wat kan macaroni goreng...
ada sandwich sardin...
keropok2..jajan2..
pas tu mandi2 kat air terjun..
uuuuu seronok sangat...sejukk..momot sampai mengigil2..
hehe

(maaf..gambar seksi sikit..hehe)

ok la everybody...
sampai sini je k..
nanti update lagi k..
(tapi lambat sikit la kan..hehe)
shian mr panda asik tengok muka in je kat webcam tu..
bukan muka bini die si momon tu..
hahaha
(terhibur kan dengan muka2 bodo in tu..haha..siap korek idung lagi..hehe)

**credit to momon again..**
**thanks syg ku momon**
**love u la momon**
hahahahahahahahahahahahahahaha

p/s: i love you(pehal!!!!!!) rindu kat semua...

3 comments:

+dat!n iLLiani ariFFin+ said...

love u tooo..
huhu..asik wt panda jeles je kamu...
sexy no gmba aku??nsb bek laki aku ni sporting...kalo x...kne la kamu..
hihi..mesti ko pasni..aku bz gler pasni..training kt upm agi..mcm2 ar..present psm agi...gudluck to u la ombong!!

Akmar Anuar said...

bong-bong kebab0ng!!

nak sume gamba tu leh????????????
emelkan ke....letak kat fb ke....

leh ke???

hurm.....rindu kat korang sume yg senget bin condongs nih....ekekekeke =p

Akmar Anuar said...

eh jap!!!

mane ade i jerit2 s0h update??
i kepoh2 and kecoh2 jerrr...

wahahahaaha

=p