mr&mrsdu1

Sunday, June 21, 2009

++kasi gempak++

salam..
yeah everybody!!

in datang lagi!!
(nk wat cm tora dtg lagi la konon)

dah lame dah in nak update blog ni..
tapi tak berkesempatan..
so now..dah ada kesempatan ni.. in nak update skit ap2 yg patot..

ingat lagi tak kucing in si kiki 2..
haa...dia dah nak jadik mummy dah xlame lg..:soldier_52:heheh
die ngah bunting bape bulan tah..hahaha
sekarang dalam proses memilih hospital n Nurse..
hehehe..
name utk anak die lom pilih lagi...
(ok tak nak wat pertandingan utk letak name anak2 kiki nnt??hmm)

in pulak ngah demam sekarang ni..:n3s_68:
semalam baru pergi klinik..
dah ok sikit la pas makan ubat..
malam tadi tibe2 rase rindu kat bubur momon..
dia slalu wat kan kami bubur kalau kami tak sihat..
owh momon(kenapa ko reply msg ak kul 5 pg? ko xtido ke?)

akhir nya in dah tgk la cerita Syurga Cinta..(walaupun lambat)
in g tengok minggu lepas...
dengan sape in tgk biar la rahsia..:head_08:hehe
biar in dengan orang yg tgk same2 dgn in je tahu..
hahahaha
(ke semua org dah tahu dah?? cehs!!!!)
awal hensem gila..
pas ni nak bli DVD die lak..
pas tu ley tgk ari2 before tido..hahaha

(alamak xdpt upload gmbar lg)
2 minggu lepas in g holiday...
(Cehss wat org pk g holiday jauh2 jek)
in dengan cuzzin in holiday kat............................Melaka je..
tido 1 malam je kat Holiday Inn..
(nak jugak ada name IN..hehe)
pastu jalan2 kat banda hilir tu..
(macam dah nak muntah dah tgk bangunan n jalan yg same:soldier_10:)
bawak cuzzin in, si Julie biskut tu shopping..
kalau nak tgk gambr ley la tgk2 kat facebook n frienster in..
ad la upload sikit..
(mok2..jgn lupe tugas ko komen gmbr cm bese...komen smpai ak skt pale nk jwb..hehe)

yang selebih nye..
hari2 in dipenuhi dengan makan & tido yg secukup nye..
kadang2 berlebihan:head_04:..hehehe
pas tu asik tgk TV jek..
(mon t cri kat youtube cerita 3 serumah..awal hensem giler dalam cite tu..hehe)
semua cerita kat tv 2 in tgk..
sampai sanggup abiskan kredit kol astro untuk amik pakej mustika yg baru tu..
sebab semua cerita kat astro ria n prima semua in dh tgk...
xde keje nye pasal la ni...hehe

emmm...kelas pon dah nak stat tak lame lagi..
emmm...birthday in pon dah nak tibe..yeay!!!
berangan2 nak mintak ayah hadiah...
"ayah nak kete, nak hp baru, nak laptop, nak katil baru, nak kawin...opsss:n3sl0_01:"

ok sape nak bagi saya hadiah? angkat tangan!!:soldier_19:
yg jauh sy akan bagi alamat untuk anda pos(kak ema wajib k..hahaha)
yg dekat, xpe sy boleh drive pegi ke rumah or tempat anda berada utk amik hadiah tu..
hehehe:soldier_60:
(perasan je budak ni..xde sape nak bg ko hadiah la in!!! tapi tak dosa kan berangan??)

ok la sampai sini je la in update ek..
nnt in update lg..
nak titon jap..ubat selsema ni wat in jadik nantok..(pdhal mmg nak tito pon kan!!)

p/s:cik camp jgn lupa komen..bkn senang in nak update blog skrg nie..hehe..sudah2 la dengan ayam katik tu cik camp..hahaha

4 comments:

Akmar Anuar said...

-ekceli...dah lame dah i tgk gamba in dengan cousin gi jenjalan kat melaka tu (kat facebook)

-best ape kat melaka tuh!!<--masih jakun dgn melaka lagi nih!

-saye tahu nape momon reply sms kul 5 pagi!!!sebab momon dah bangun dah mase tuh..kat sane kene bgn kul awal..hehee

- in, nak hadiah besday?? nanti cik camp emelkan gamba choki-choki kat emel in eh?? muahahahah (kedekut sin ya alif lam btol!)

- hey in! get well soon!! sbb mkn terlebih ke jadi demam nih?? =p

mrsDu1(^-^) said...

-hehe..tu la..gmbr2 tu cuzzin yg upload the day after die blik dr melaka...in xsempat pon nk upload..byk lg gmbr..hehe

-cik camp best la..cbe klu dh duk mlk 19 tahun..x cm nk muntah lak...huhu

- owh yeke..in msg die kul 10 lbh..die reply kul 5 pg.. xpe la momon..all the best..haha(xpasal!!)

-thanks cik camp..sbb sanggup nk emailkan..klu print nnt ley dpt choki yg real x?? pkai printer kaler..bley x??

-thanks skali lg cik camp... rimas ngn selsema ni sebenarnye....rse cm nk tukar je ngn hidung kiki..or hidung momot pon boleh(momot!! ampun mot..xde niat pon...hehe) teringat momot cte sal korek idung n msukkan tgn dlm mulut...OMG!!! yakkksss..hehe

Akmar Anuar said...

eiii..sengal tol dak nih...dah dpt emel choki2 tu dah kira bersyukur tau?! =p

eh eh..lupe komen pasal kiki..ades...KIKI!!! marilah kawen dengan Kecik saye! nanti dpt suami yg comel mcm tuan si Kecik tu...wakakaka....

eiiiuuu...momot pengotor nih...mmg sepadan jadi bestfren momon dan bong-bong....opsss

+dat!n iLLiani ariFFin+ said...

hai syg...hehe...